Valmennusfilosofiani

Syvien lihasten vahvistaminen pilates-pohjaisten metodien avulla. Syvät lihakset eli ryhtilihakset ovat vahvan kehon perusta, ja niiden hyvä kunto ehkäisee muun muassa selkävammoja.

Kehon kuuntelun opettelu. Lähtökohtana on, että oman kehon kuuntelu on läsnä jokaisessa päivässä, harjoittelun, syömisen ja levon syklittämisessä.

Palautuminen. Jotta voidaan treenata kehittävästi ja tuloksia saavuttaen, on myös ymmärrettävä palautumisen merkitys. Harjoitteluohjelmiin on aina sisällytetty palauttavia harjoituksia ja annan myös muita välineitä palautumisen edistämiseen.

Kehonpainoharjoittelu ja toiminnallinen treeni. Oma taustani tanssijana on antanut minulle laajan liikepankin kehonpainoharjoitteluun ja toiminnallisen treenin toteutukseen. Voit harjoitella ohjeillani tehokkaasti myös kuntosalin ulkopuolella.

Liikkuvuus osana jokaista treeniä. Toimintakykyinen keho on nivelistä liikkuva ja lihaksistaan elastinen. Liikkuvuusharjoittelu on tärkeä osa myös lihaskuntoharjoittelua: vajailla liikeradoilla suoritus jää epäpuhtaaksi eikä lihas kasva optimaalisesti.

Ravintovalmennus. Yksilöllinen ravintovalmennus ottaa huomioon erikoisruokavaliot, herkkyydet ja henkilökohtaiset mieltymykset. Tavoitteena tasapainoinen, joustava ja monipuolinen ruokavalio, joka sallii myös ajoittain herkuttelun.