kehollinen valmentaja iina taijonlahti

energiaa

ja tasapainoa

 
IntroductionBanner_v2.jpg

sinun kehosi  sinun tavoitteesi

edisty kehoasi kuunnellen

Toteutan valmennuksen yksilöllisesti tarpeesi ja tavoitteesi huomioon ottaen sekä kannustan sinua tasapainoiseen harjoitteluun, jossa oman kehon kuuntelu on avainasemassa.

 

Lupaukseni sinulle

Haastan sinut kovaan, koko kehoa kuormittavaan treeniin, mutta painotan myös syvien lihasten vahvistamista, liikkuvuuden lisäämistä ja palautumisen eri komponentteja. Dynaom Movement on oikea valinta sinulle, joka et halua vuosittain muuttuvia trendejä etkä vain pari kuukautta motivoivia ohjelmia, jotka kehittävät vain yhtä ominaisuutta. Dynaom Movement yhdistää liikunnan ilon, kuntoilun tavoitteet, tanssin ja taiteen inspiraation sekä antaa välineitä holistiseen subjektiiviseen hyvinvointiin.

 

OLEN IINA TAIJONLAHTI

Auktorisoitu Personal Trainer (APT®) 2018

Fitness Academy Of Finland FAF

Pilates ohjaaja (Fitness pilates - koulutus 2007-2008)

Tanssinopettaja

12 vuoden ohjauskokemus ryhmäliikuntatunneilta

Taiteen uudet kontekstit YAMK opiskelija Turun Taideakatemiassa

 
20180521-9Q9A6998 (1).jpg

asiakkaiden kokemuksia

 


Olen harrastanut urheilua – nuorena jääkiekkoa, koripalloa ja baseballia – sekä käynyt kuntosalilla viidestä kuuteen kertaa viikossa 25 vuoden ajan. Olin viimeksi kuluneen vuoden aikana havainnut, että palautumiseni on heikentynyt. Nukkuminenkaan ei tahtonut onnistua.

Käännyin Iinan puoleen saadakseni kokonaisvaltaista hyvinvointia: apua juuri palautumiseen ja unen laatuun. Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen nuo tavoitteet on saavutettu, mutta olen kokenut Iinan ammattitaidon niin hyödylliseksi, että prosessi jatkuu vielä vuoden.

Iina on tehnyt minulle uuden, intervallityyppisen ohjelman, ja harjoittelen nykyään monipuolisemmin kuin ennen. Vaikka minulla on vankka urheilutausta, Iinan asiantuntemus on tehnyt minuun vaikutuksen. Hänen avullaan tekniikkani on parantunut. Iina osaa lukea ihmistä yksilönä ja tietää, mitä juuri minä tarvitsen.
— Peter 40, Töölö
 


 

hyppää mukaan!

large3.jpg