Ensimmäinen tapaaminen 60 min 0€

Sisältää alkuhaastattelun, henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisen ja muutamia esimerkkejä liikkeistä, joita tulemme mahdollisen valmennussuhteen alkaessa käyttämään ohjelmassa.

 

Henkilökohtainen tapaaminen 60 min 98€

Tapaaminen sisältää asiakkaan kotona, kuntosalilla tai muussa sovitussa paikassa toteutettavan ravinto- tai mentaalivalmennuksen tai fyysisen treenin. Fyysinen treeni voi olla esimerkiksi kuntosaliharjoittelua, pilatesta, aerobista harjoittelua tai kehonhuoltoa.

 

Kuuden kerran valmennuspaketti 580€

Sisältää kuusi 60 minuutin henkilökohtaista tapaamista, yksilöllisesti räätälöidyn viikko-ohjelman teon ja sähköposti- ja puhelintuen. Tapaamiskerrat suunnitellaan yhdessä henkilökohtaisia tavoitteita tukevaksi.

 

Kymmenen kerran valmennuspaketti 960€

Sisältää kymmenen 60 minuutin henkilökohtaista tapaamista, yksilöllisesti räätälöidyn viikko-ohjelman teon, sähköposti- ja puhelintuen sekä ravintovalmennuksen. Tapaamiskerrat suunnitellaan yhdessä henkilökohtaisia tavoitteita tukevaksi.

 

Verkkovalmennus 2 kk  320€

Sisältää alkuhaastattelun, henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisen, kaksi tunnin mittaista etätapaamista, yksilöllisesti räätälöidyn viikottaisen treeniohjelman teon, ohjeet liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja sähköposti- ja puhelintuen.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Kun tarvitset pidempää valmennusjaksoa, pyydä tarjous. Räätälöin valmennuspaketin tarpeesi mukaan.

Tarvittavat kuntotestaukset sovitaan tapauskohtaisesti. Erillinen hinnoittelu.

 

Yritysvalmennus

Hyvinvointipalveluja ja paketteja myös yrityksille vuosien kokemuksella. Esimerkiksi taukojumpat, työhyvinvointipäivät, erilaiset ryhmä- ja yksilövalmennukset. Valmennuskokonaisuudet räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan.